Wie gesund ist unser Brot?

2018  |  Rakousko  |  51 minut
Wie gesund ist unser Brot?
Average: 0
Rating Count: 0
You Rated: Not rated

Please log in to rate.

More and more people are suffering from wheat and gluten intolerance. Wheat protein was long considered to be the cause of this scourge, and today gluten free products are on all the supermarket shelves. However, there is now increasing suspicion that it is not wheat but how it is processed that makes bread a potentially unhealthy food. Industrial processes simply do not give bread enough time to mature. More and more bakeries are reacting to this by introducing former production methods and ingredients such as champagne rye, emmer or in vogue chia seeds. Bread is baked according to old recipes, sometimes using home grown and home milled grains.

Recenze

Pro komentování je nutné být přihlášený.
Nemáš účet? Nevadí, rychlá registrace!

Informace o postavách filmu

Andy Valvur

Andy Valvur

vypravěč

Informace o zajímavostech filmu

Žádná zajímavost není k dispozici, přidej nějakou.

Trailer

Žádný trailer není k dispozici, přidej nějaký.

Známé hlášky z filmu

Žádná hláška u filmu není k dispozici.

Chyby ve filmu

Žádná chyba u filmu není evidovaná.

Hodnocení

%
Average: 0
Rating Count: 0
You Rated: Not rated

Please log in to rate.

Pro hodnocení je třeba se Přihlásit!

Wie gesund ist unser Brot?

Sdílet na:

Odkazy

tmdb.org