Kebab : salade, tomate, pognon ?

2020  |  Francie  |  52 minut
Kebab : salade, tomate, pognon ?
Average: 0
Rating Count: 0
You Rated: Not rated

Please log in to rate.

Twelve kebabs are sold every second in France. While some are made traditionally, most are produced industrially in Germany, where additives are used to boost profits. Does the kebab deserve its junk food reputation? From its Turkish roots to German factories, this investigation unveils the kebab industry's secrets.

Recenze

Pro komentování je nutné být přihlášený.
Nemáš účet? Nevadí, rychlá registrace!

Informace o postavách filmu

Informace o zajímavostech filmu

Žádná zajímavost není k dispozici, přidej nějakou.

Trailer

Žádný trailer není k dispozici, přidej nějaký.

Známé hlášky z filmu

Žádná hláška u filmu není k dispozici.

Chyby ve filmu

Žádná chyba u filmu není evidovaná.

Hodnocení

%
Average: 0
Rating Count: 0
You Rated: Not rated

Please log in to rate.

Pro hodnocení je třeba se Přihlásit!

Kebab : salade, tomate, pognon ?

Sdílet na:

Odkazy

tmdb.org