A Matter of Taste: Serving Up Paul Liebrandt

- Originální název: A Matter of Taste: Serving Up Paul Liebrandt
- Žánr: Dokumentární
- Režie: Sally Rowe
Paul Liebrandt is one of the most talented and controversial chefs in the food world and the youngest chef to have received 3 stars from the New York Times. He was 24. NY Times food critic, William Grimes, likened Paul to 'a pianist who seems to have found a couple of dozen extra keys.' Through Paul, the film reveals the creative process, the extreme hard work, long hours, and dedication it takes to be a culinary artist and have success in the cutthroat world of haute cuisine. Exploring the complicated relationships between food critics, chefs, and owners the film delves into the life of a dedicated young chef ahead of his time.
Informace o postavách filmu
Informace o zajímavostech filmu
Žádná zajímavost není k dispozici, přidej nějakou.
Trailer
Žádný trailer není k dispozici, přidej nějaký.
Známé hlášky z filmu
Žádná hláška u filmu není k dispozici.
Chyby ve filmu
Žádná chyba u filmu není evidovaná.
Hodnocení
Pro hodnocení je třeba se Přihlásit!